Чи можна їсти плоди дикої яблуні?

З плодів лісової яблуні готують вино, соки, сиропи, оцет яблучний, варять варення. Завдяки великому вмісту пектинових речовин з них роблять мармелад, желе, пастилу, сухий кисіль та ін. Лікарські властивості. З лікувальною метою використовують листя, квіти та плоди лісової яблуні.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Пансіонати для літніх людей: комфорт та підтримка на кожному етапі життя

У сучасному світі потреба в підтримці та догляді за літніми людьми стає все більш актуальною.…

3 години ago

Різниця між Mini-Job, Teilzeit та Vollzeit: що обрати? Поради для іммігрантів

Вибір між Mini-Job, Teilzeit і Vollzeit — це одне з ключових рішень, з яким стикаються…

1 день ago

Як обрати ідеальні шини на трактор: Рекомендації від Landmann

Коли йдеться про сільськогосподарську техніку, вибір шин є критично важливим. Шини на трактор впливають не…

1 день ago

Автоматизація обліку продажів: принципи роботи та основні задачі, які вона вирішує

Облік продажів є ключовим елементом для ефективного управління бізнесом. Без чіткої організації цього процесу важко…

2 дні ago

Виклик швидкої допомоги на дім у Дніпрі

Швидка медична допомога є невід’ємною частиною медичної системи, яка надає екстрену допомогу в разі серйозних…

2 дні ago

Відновлення пацієнтів з ішемічною хворобою серця (ІХС)

Ішемічна хвороба серця (ІХС) є серйозним захворюванням, яке виникає через недостатнє кровопостачання серцевого м'яза, що…

2 дні ago