Чи можна варити буузи?

Буузи – це головна традиційна бурятська страва. Готують її винятково на пару в спеціальних каструлях-пароварках, які називалися “позницями”, тому раніше ця страва називалася пози на пару, зараз частіше називають буузи.

Буузи готують на пару в спеціальних каструлях – “позницах”. Відмінною особливістю є бульйон усередині кожної буузи. Тому правильно їсти буузи так: робите невеличкий надкус, не перевертаючи позбуузу, випиваєте весь бульйон, а потім уже доїдаєте все інше.

Заморожені буузи потрібно варити 25-30 хвилин. Усе залежить від розміру бууз, чи рубане в них м’ясо, чи фарш і чи потужна у вас пароварка. Якщо м’ясо рубане – то потрібно варити довше. Відповідно якщо буузи великі – то теж їх потрібно довше варити.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як допомогти дитині знайти друзів та налагодити відносини в колективі

Ваша дитина сором’язлива або хвилюється на думку про нових друзів? Не біда! Налагодження відносин в…

6 години ago

Шампуні: все, що потрібно знати про цей засіб для догляду за волоссям

Шампунь – це один із найважливіших продуктів для догляду за волоссям. Його основна функція полягає…

13 години ago

Shelter — ідеальний вибір для відпочинку в Буковелі

Відпочинок у Карпатах завжди зачаровує: мальовничі пейзажі, свіже повітря та широкий вибір активностей на будь-який…

1 день ago

Лазерна епіляція для жінок клініка Doc Life на Осокорках

Лазерна епіляція для жінок: краса та комфорт без компромісів У сучасному світі жінки прагнуть поєднувати…

2 дні ago

Японський стиль в інтер’єрі: як створити затишок та мінімалізм у своєму просторі

Японський стиль в інтер'єрі Kyoto house — це гармонія мінімалізму, простоти та природи. Якщо ви…

3 дні ago

Готель “Шепіт Лісу”: унікальний відпочинок у Карпатах біля Буковеля

Карпати — це місце, де природа, спокій та активний відпочинок створюють ідеальний баланс. У самому…

4 дні ago