Чи можна продовжувати адміністративне розслідування?

Строк адміністративного розслідування, який проводить посадова особа підрозділу Державтоінспекції, що входить до складу територіального органу внутрішніх справ, на строк не більше одного місяця може бути продовжено рішенням начальника (заступника начальника) відповідного підрозділу.

Який є максимальний термін проведення адміністративного розслідування?

один місяць Нагадаємо, що, за загальним правилом, термін проведення адміністративного розслідування не може перевищувати один місяць з моменту порушення справи про адміністративному правопорушення (абз. 1 год. 5 ст. 28.7 КпАП РФ).

Якими є терміни проведення адміністративного розслідування?

Відповідно до положень ч. 5 ст. 28.7 КпАП РФ термін проведення адміністративного розслідування становить один місяць з моменту порушення справи про адміністративному правопорушення.

Як припинити справу щодо адміністративного правопорушення?

Справа про адміністративному правопорушення припиняється шляхом винесення мотивованої постанови, в якій викладено сутність справи та підстави припинення (Ст. 29.10). Ця постанова набирає чинності з моменту її винесення.

Чим закінчується справа про адміністративне правопорушення?

За результатами розгляду справи про адміністративне правопорушення може бути винесено ухвалу: 1) про призначення адміністративного покарання; 2) про припинення провадження у справі про адміністративне правопорушення.

Скільки триває справа про адміністративне правопорушення?

1.1. Справа про адміністративне правопорушення розглядається у двомісячний строк з дня одержання суддею, правомочним розглядати справа, протоколу про адміністративне правопорушення та інших матеріалів справи.

Скільки може тривати адміністративна справа?

Адміністративна справа розглядається та дозволяється у розумні терміни, але не більше трьох місяців з дня пред'явлення позову. за адміністративним справам особливої ​​складності цей термін може бути продовжений мотивованою ухвалою суду на розумний термін, але не більше ніж на три місяці.

Як обчислюється термін адміністративного розслідування?

Терміни, передбачені цим Кодексом, обчислюються годинами, цілодобово, днями, місяцями, роками. Течія терміну, визначеного періодом, починається наступного дня після календарної дати або настання події, якими визначено початок терміну. 2. Термін, що обчислюється на добу, закінчується в 24 години останньої доби.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

5 години ago

Як вибрати комп’ютер: що важливо врахувати при виборі, поради та рекомендації

Вибір комп'ютера – це насправді відповідальний крок, особливо, коли потрібно знайти оптимальний варіант за доступною…

6 години ago

Інтернет магазин автозапчастин ІзіПартс: якість, надійність, доступність

Кожен автовласник знає, наскільки важливо використовувати надійні та якісні запчастини для свого авто. У цьому…

7 години ago

Лечение сердца и обследование в Германии: Услуги для пациентов из Украины, Грузии и Казахстана

Современная медицина Германии уже давно зарекомендовала себя на мировом уровне, особенно в области кардиологии. Лечение…

13 години ago

Ремонт вагонних ваг: надійні послуги від професіоналів

Вагонні ваги відіграють важливу роль у залізничній логістиці, забезпечуючи точне вимірювання ваги вантажів, які перевозяться…

16 години ago

Засоби для чистки диванів та килимів: як обрати найкращий продукт для вашого дому

Коли мова йде про підтримку чистоти у вашому домі, дивани та килими заслуговують на особливу…

1 день ago