Чи можна потрапити в храм Шаолінь?

Як стати учнем у Шаоліні?

Монастир Шаолінь відчиняє свої двері не тільки для туристів, а й для тих, хто хоче стати учнем і надалі ченцем. Але для цього потрібно повністю присвятити себе наполегливій праці, важкій щоденній роботі…. Початківці навчаються такого:

  1. медитативних практик;
  2. медицини;
  3. китайської каліграфії;
  4. кунг-фу.

Dec 21, 2020

Як потрапити в шаолінські ченці?

У Шаоліньський монастир може потрапити кожен – як турист, з 8 до 17 години, просто купивши квиток. Тут навіть є школи бойових мистецтв для іноземців. Багато з них виставляють досить високі ціни на навчання.

Скільки коштує навчання в Шаоліні?

Навчання цигун: для китайських учнів 333$ на місяць, для учнів з Гонконгу, Макао і Тайваню вартість навчання 500$, для іноземців 833$ на місяць. За 26 років існування Школи бойових мистецтв при Шаолінському монастирі навчання пройшли 167580 осіб із 98 країн і регіонів.

Як тренуються в Шаоліні?

Розпорядок дня ченця Шаоліня : Якщо чернець у цей момент засне, то отримає палицею від наглядача. О 7 ранку починалася ранкова гімнастика, спрямована на підтримку гнучкості ченців. Після гімнастики слідувало купання в холодному гірському струмку і масажні процедури, під час яких застосовували спеціальні мазі і трави.

У якому місті розташований монастир Шаолінь?

Хенань упр. 嵩山少林寺, піньїнь Sōng Shān Shàolínsì) – буддійський монастир у центральному Китаї (провінція Хенань, м. Денфен). Розташований на горі Суншань.

Що їдять у Шаоліні?

У знаменитому монастирі Шаоліня за 1,5 тисячоліття ченці розробили здоровий, раціональний і збалансований раціон харчування, основу якого становлять чай і рис. Повсякденний раціон монастиря Шаолінь: скромний, чайний, раціональний, сезонний і виключно вегетаріанський.

Чого вчать у Шаоліні?

Монастир Шаолінь у Китаї – легендарне місце, в якому вивчають кунг-фу. Навколо монастиря ходить безліч легенд і міфів, а поп-культура приписує шаолінським ченцям майже магічні здібності: кажуть, вони можуть літати, розбивати руками і головою будь-які предмети і поодинці справлятися з натовпами бійців.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Коли варто показати дитину ортопеду-травматологу: поради батькам в Івано-Франківську

Здоров'я наших дітей - це те, що турбує кожного батька та матір. Коли мова йде…

2 дні ago

Как выбрать и купить идеальный барбекю-мангалы

Конец лета и начало осени - это время пикников, дружеских посиделок и вкусного аромата свежеприготовленного…

2 дні ago

Где сегодня применяются эмалированные трубы

Эмалированные трубы уже давно заняли своё место в промышленности и строительстве благодаря своим уникальным характеристикам.…

2 дні ago

Медичне обладнання: ключові рішення для сучасної медицини

У сучасному світі медичне обладнання відіграє важливу роль у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань. Якісне…

2 дні ago

Офисные кресла: как выбрать идеальный вариант для вашего рабочего места

Выбирая офисное кресло, важно учитывать множество факторов, от эргономики и дизайна до качества и материалов.…

3 дні ago

Проектування власного будинку: вибір на користь якості та індивідуальності

Проектування власного будинку — це не просто вибір планування або стилю, це створення простору, де…

3 дні ago