Чого багато в інжирі?

Склад та властивості Свіжі плоди інжиру містять білки, цукор, кислоти. Крім того, заліза в інжирі більше, ніж у яблуках. Є в ньому вітаміни (β-каротин, В1, В3, РР, С), мінеральні речовини (натрій, калій, кальцій, магній, фосфор). Калію так багато, що за його вмістом інжир поступається лише горіхам.

Що буде, якщо їсти багато інжиру?

Вже згадавши серцево-судинну систему, додамо, що інжир завдяки ферменту фіцину, що міститься в ньому, сприяє розсмоктуванні судинних тромбів, а також допомагає нормалізувати швидкість серцебиття. Інжир також багатий на клітковину, через що швидко насичує і надовго втамовує почуття голоду.

Скільки штук інжиру можна з'їдати щодня?

Інжир не рекомендують при запальних процесах шлунково-кишкового тракту, подагрі, цукровому діабеті та ожирінні. Свіжого інжиру можна з'їсти трохи більше – 150 г. Пам'ятайте, що калорійність сушеного інжиру у п'ять разів вищий, тому його краще їсти у першій половині дня, – каже дієтолог.

Чим корисний свіжий інжир для жінок?

Інжир рекомендують також вживати жінкам під час критичних днів для зняття болючих спазмів. У інжирі міститься велика кількість фолієвої кислоти та вітамінів групи В, що особливо корисно при вагітності.

Як правильно їсти свіжий інжир?

Як є інжир Найкраще є інжир у сирому вигляді, з непошкодженою шкіркою та насінням. Попередньо промити теплою водою. Ви також можете видалити шкірку та з'їсти насіння, якщо хочете, або приготувати інжир, запікаючи його на грилі. Але найшвидший і найпростіший спосіб насолодитися ним – це відкусити свіжий інжир.

Як інжир діє на кишечник?

У сушеному інжирі міститься галова кислота, яка має бактерицидні властивості. Вона допомагає відновлювати мікрофлору кишечника і допомагає при інфекційних захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Чи можна на ніч їсти інжир?

Інжир усуває запори та покращує травлення. Замочіть 2-3 інжиру у воді на ніч і з'їжте їх з медом наступного ранку, і можете попрощатися із запорами.

Коли краще їсти інжир вранці чи ввечері?

Правильно. Звичайно ж, інжир та курага ідеально підходять для ранкового прийому їжі. Вони розганяють метаболізм, покращуючи цим роботу травної системи, і змушують ваш організм прокинутися і налаштуватися на продуктивний день.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Тойота Центр Київ «Автосаміт» – Офіційний дилер Toyota в Україні

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є офіційним дилером Toyota в Україні, пропонуючи широкий вибір автомобілів та…

16 години ago

Одяг для великих людей: Богатир — мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу

Коли мова йде про вибір одягу для великих людей, важливо знайти місце, де поєднуються комфорт,…

2 дні ago

Розбірка автомобілів та деталі для Mercedes Sprinter

Кожен власник Mercedes Sprinter рано чи пізно стикається з необхідністю заміни деталей. І саме в…

3 дні ago

Розбірка автомобілів Mercedes Sprinter: Де знайти якісні запчастини

Сучасний ринок автозапчастин переповнений пропозиціями, але знайти дійсно якісні деталі для свого Mercedes Sprinter буває…

3 дні ago

Реабілітація алко та наркозалежних: шлях до нової якості життя

Реабілітація наркозалежних - це важливий крок на шляху до повернення до нормального життя, звільнення від…

3 дні ago

Вишукані ювелірні прикраси: стиль та елегантність

Ювелірні прикраси завжди були символом вишуканого смаку, статусу та неперевершеної елегантності. Інтернет-магазин TOUS пропонує широкий…

5 днів ago